Entrevista en Tenderete 6

Portada

[VAL]

Tenderete 6, calor, molta il·lustració, còmics, bon ambient, musiqueta i… brisa marina. Bé, la brisa marina del mediterrani no es va dignar a entrar al recinte del Tenderete, però nosaltres allí estàvem, entre gotes de suor com en una llauna de sardines, compartint experiències d’autogestió amb altres editorials de Barcelona com Kitschic Ediciones o de França com Solo Ma Non Troppo.

Ací baix us deixem la entrevista que ens feren els amics de Ràdio Klara i Ràdio Godella.

_

[CAST]

Tenderete 6, calor, mucha ilusión, cómics, buen ambiente, música y… brisa marina. Bueno, la brisa marina del mediterráneo no se digno a entrar en el recinto del Tenderete, pero nosotros allí estábamos, entre gotas de sudor como en una lata de sardinas, compartiendo experiencias de autogestión con otras editoriales de Barcelona como Kitschic o de Francia como Solo Ma Non Troppo.

Aquí abajo os dejamos la entrevista que nos hicieron los compañeros de Radio Klara y Radio Godella.

 

Entrevista:

Minut 42:10

http://www.ivoox.com/tenderete-6-festival-autoedicion-grafica-sonora_md_2187686_1.mp3″ <a href=”http://www.ivoox.com/tenderete-6-festival-autoedicion-grafica-sonora-audios-mp3_rf_2187686_1.html&#8221; title=”Tenderete #6. Festival de Autoedición Gráfica y Sonora (7 de junio)”>Ir a descargar</a>

Si voleu saber més sobre els amics que ens entrevistaren entreu a Café con Vistas (Ràdio Klara) i a La Pinacoteca de Radio (Radio Godella)

Anuncis

Deixa un comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s